Що викликає Е621?

Шкідливість та користь Е621 (Глутамату натрію) Якщо невелика кількість Глутамату натрію навіть корисна, тому що нормалізує знижену кислотність шлунка та покращує моторику кишечника, то регулярне вживання Е621 викликає харчове звикання та може спровокувати появу алергічних реакцій.

Шкода глутамату натрію для організму може спровокувати появу алергічних реакцій; може підвищуватися тиск, порушуватися робота нирок та серця; чутливим людям до цієї речовини може ставати погано; їжа, в якій є Глутамат найчастіше немає нічого корисного.

Добре, коли підсилювачі смаку натуральні чи ідентичні натуральним, ризик потрапляння хімічно активних речовин у організм значно знижується. Хімічно активні підсилювачі смаку, такі як глутамат натрію негативно впливають на організм людини і відповідно значно знижують імунітет, завдаючи шкоди здоров'ю.

E621 використовується у виробництві продуктів харчування для посилення та покращення смаку продукту. В азіатських країнах він настільки популярний, що є такою ж звичною приправою, як у нас сіль та перець.

loading
×