Що викликає Е621?
Шкода глутамату натрію для організму може спровокувати появу алергічних реакцій; може підвищуватися тиск, порушуватися робота нирок та серця; чутливим людям до цієї речовини може ставати погано; їжа, в якій є Глутамат найчастіше немає нічого корисного.
Добре, коли підсилювачі смаку натуральні чи ідентичні натуральним, ризик потрапляння хімічно активних речовин у організм значно знижується. Хімічно активні підсилювачі смаку, такі як глутамат натрію негативно впливають на організм людини і відповідно значно знижують імунітет, завдаючи шкоди здоров'ю.
E621 використовується у виробництві продуктів харчування для посилення та покращення смаку продукту. В азіатських країнах він настільки популярний, що є такою ж звичною приправою, як у нас сіль та перець.