Що випікають за 250 градусів?

Червоне м'ясо готують при 230–250 град., а біле при досить низьких 180 градусах. Яловичину та інше червоне м'ясо бажано починати готуватиКоли його температура близька до кімнатної, солити його краще в середині процесу кулінарної обробки – тоді готове м'ясо буде м'яким і соковитим.

⭐️ Отже, щоб професійно спекти опарне дріжджове тісто: для маленьких пиріжків вам знадобиться розігріти духовку до температури 240 градусів. Час – 10-20 хвилин. Для великих пирогів: 210-230 градусів та 30-35 хвилин.

Починати випікання потрібно в холодній або гарячій духовці. Для пирогів, булочок, пиріжків з дріжджового тіста, духовку розігрівають до 180 С. Потім, залежно від товщини виробу і начинки-збільшують до 200 С. При 180 С випікання пропікається рівномірно, для підрум'янювання скоринки температуру збільшують до 220-240 С.

loading
×