Що входить до грузинської кухні?

Саме це і надає їй особливого шарму.

  • Шашлик (мцваді), приготований на мангалі або м'ясо-гриль Грузинську кухню без шашликів уявити просто неможливо. …
  • Сациві Грузинське сациві – це м'ясо під особливим соусом. …
  • Курча тапака.
  • Чашушулі …
  • Гурули …
  • Чахохбілі …
  • Хінкалі …
  • Суп харчо

аджика (гострий з томатів, перцю, часнику та спецій); сацебелі (солодкий з томатів, перцю, горіхів та фруктів); ткемале (гострий з томатів та слив, з часником та паприкою); баже (з волоських горіхів та часнику — як на курку-сациві див.

Отже, що обов'язково стоїть спробувати в Грузії:

  • Хінкалі. З різних видів м'яса, з сиром та картоплею, із зеленню та без. …
  • Харчо. Наваристий, гострий суп, який урятує від похмілля.
  • Хачапурі. Мегрельською, імертинською, гурійською, і особливо по-аджарськи. …
  • Вино. Біле та особливо червоне. …
  • Чурчхела.
loading
×