Що входить до ковбаси пепероні?

Білки: 19,0г. Жири: 25,0г. Склад: Яловичина, шпик, томати в'ялені, паприка, кардамон, коріандр, фіксатор фарбування (нітрит натрію), сіль.

Пепероні отримала свою назву на честь основного інгредієнта – особливого гострого сорту ковбаси салямі. Сама ковбаса названа від "Рере" – перець. Вся суть піци в пікантній гостроті, яка надає особливу красу цій страві.

Пепероні є різновидом італійсько-американської салямі. У виготовленні застосовується свинина. Але також відомі рецепти, де використовувалася курка, яловичина. Згадуючи походження, варто відзначити, що продукт бере свій початок від салямі, що виготовляється на півдні Італії.

Висококалорійний продукт. У класичній рецептурі пепероні складається на 30% з яловичини та на 70% зі свинини з різними спеціями та часником. Іноді до ковбаси додають м'ясо птахів. Пепероні – Самостійна закуска, а також популярний інгредієнт піци, бутербродів, сендвічів, яєчні.

loading
×