Що входить до складу нормалізованого молока?
Щоб привести продукт до заданої жирності, знежирене молоко змішують з вершками або з незбираним молоком. Отриманий продукт називається Нормалізованим молоком.02-Jul-2019
Пастеризоване молоко — молоко, піддане термічній обробці за певних температурних режимах. Нормалізоване молоко — пастеризоване молокодоведене до необхідного вмісту жиру.
Нормалізація молока – Це приведення показників жирності до певних норм. Насамперед для цього проводять сепарування – поділ молока на дві фракції: вершки та знежирене молоко. Процес відбувається під впливом відцентрової сили барабані сепаратора.
Йдеться про справжнє молоці. Як пояснили співробітники Казанського молочного комбінату, нормалізоване молоко – це продукт, отриманий з молока і доведений до необхідного відсотка жирності, шляхом перемішування цього продукту з молоком іншої жирності або знежиреним молоком.