Що входить у курячі потрухи?

Хімічний склад курячих потрухів містить: холін, вітаміни А, В1, В2, В5, В6, В9, В12, С, Е, К та РР, а також необхідні людському організму мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь та марганець, залізо , сірка, фосфор і натрій.

Курячі потрохá – це субпродукти, до яких відносяться печінка, нирки, серце, голова, легені, гребінці, шия, лапи, пупки, шлунок.

Потруха, внутрішні органи свійських тварин: печінка, серце, нирки, серце, рубець, кишки – нікого залишають байдужими. Страви з цих продуктів або їдять із задоволенням, або дух не переносячи.

Субпродукти – внутрішні органи (лівер, тельбуха) та частини туш забійних тварин, за винятком м'якоті м'яса, придатні для подальшої переробки в харчових чи технічних цілях.

loading
×