Що вміє кондитер?

Кондитер може готувати за рецептом і без, експериментуючи, винаходячи нові страви, оригінальні поєднання смаків та запахів. Кухар-кондитер замішує, збиває, розкочує тісто, готує наповнювачі, креми, муси та джеми, перевіряє вагу готового виробу, визначає його калорійність.29 Jul 2022

Кондитер готує десерти, розробляє рецептури, закуповує продукти, організує зберігання готових виробів. Творча особистість знайде тут можливості реалізації своїх ідей в оформленні чи створенні нових страв.

Кондитер займається приготуванням різних видів тіста, начинок, кремів, декору, за заданою рецептурою, випікає та прикрашає продукцію тощо. Це високоякісні, різноманітного виду, смаку та аромату харчові продукти.

Кухаркондитер має вміти: – Вибирати режими приготування окремих страв; – Вибирати оптимальні способи зберігання готових страв; – проводити обробку вихідної кондитерської сировини відповідно до її властивостей; – готувати та обробляти різні види кондитерських виробів.

loading
×