Що всередині Бурати?
Буррата – наступний рівень життя моцарели, яку скочують у кульку, роблять у ньому поглиблення і формують щось на кшталт невеликого мішечка. Наповнюють його сумішшю з вершків та розбитої на волокна сирної маси – Тієї самої, з якої до цього катали і формували кульки сиру.Jul 6, 2017
Опис Буррата – це мішечок з волокнистої моцарели, всередині якого ховається найніжніша вершкова начинка. На батьківщині цього сиру – Італії – його часто подають так: роблять надріз, поливають оливковою олією, посипають сіллю і намазують на свіжий хрусткий хліб.
Страчетелла – Молодий сир із коров'ячого молока у вигляді ниток, просочений великою кількістю свіжих вершків. Це вже готовий ніжний свіжий сир, який цілком може бути самостійною стравою: він чудово поєднується з овочами та фруктами. Буррата — молодий сир із коров'ячого молока та вершків у вигляді невеликого мішечка.
Буррата (італ. Burrata) – італійський свіжий сир, що виготовляється з вершків та молока буйволиці або корови; відноситься до сімейства сирів моцарелла. Вперше сир Буррат був виготовлений в 1920 році в Італії, на фермі «Бьянкіні» (італ.