Що всередині кишки?

Хімічний склад яловичого рубця містить: вітаміни В1, В2, В12, Н та РР, а також необхідні людському організму мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь та марганець, залізо, фосфор та натрій.

З кишки готують різні страви, найчастіше вона входить до складу густих і ситних супів і рагу. В Іспанії в популярний зимовий час суп за мадридським рецептом крім кишки додають хамон, чорисо та морсиллю. У Польщі суп з требухою фляки подають на святковий стіл.

Яловичий рубець — частина шлунка корови, придатна для харчування, яка складається з гладких м'язів і волокон. Перед приготуванням із внутрішньої частини рубця ретельно зрізають усі опуклості та промивають продукт під проточною водою. Харчова цінність на 100 г Калорійність розрахована для сирих продуктів.

loading
×