Що зробити, щоб фарш був м'яким?

Щоб котлети були м'якими, яєчний білок краще не використовувати. У курячий фарш для соковитості кладуть пару столових ложок сметани або жирних вершків. Додають нарізане дрібними шматочками вершкове масло. Дієтичні страви з курячого фаршу будуть надзвичайно апетитними та смачними.

Чому котлети стають гумовими Найчастіше тому провина бажання модернізувати рецептуру і виключити зі складу котлетного. фаршу хліб, тертий овоч (кабачок, цибуля, морква) чи манку та інші продукти. Також це може статися через зайвий яєчний білок, молоко і т.д.

Сухий фарш з яловичини або білого м'яса можна зробити соковитіше, додавши трохи рослинної олії, розтопленого шпику або подрібненого замороженого вершкового масла.

Можна спокійно додати до фарш морква, картопля чи кабачок, які попередньо були натерті. Смак чи текстура страви при цьому не постраждає. Крім того, можна використовувати крупи. Наприклад, вівсяні пластівці.

loading
×