Що зробити з хурмою, щоб вона стала м'якою?

Після того, як хурма розморозиться вона стане солодка, але, на жаль, вона стане дуже м'якою і їсти її швидше за все доведеться ложкою. Замочити хурму на 9-12 годин у теплій воді(30 * -39 *). Завдяки замочуванню речовини (таніни), які роблять хурму терпкою, підуть з фрукта і вона стане солодкою.

Зробіть на шкірці незрілою хурми кілька проколів і опустіть плоди у теплу (50-60 ° С) воду. Через добу хурма стане набагато менш в'яжучою на смак. Допомогти хурме дозріти можуть інші стиглі фрукти, наприклад, банани чи яблука.

Можна, можливо покласти її в один целофановий пакет із яблуками або помідорами. Ці плоди виділяють газ етилен, який допоможе хурме швидше дозріти. Протягом 10 години потримайте хурму у теплій (30-40 градусів) воді – таніни, а отже, і в'яжучий смак підуть.

Як прискорити дозрівання хурми?

  1. Добре промийте кожен плід. …
  2. Викладіть плоди на широку тарілку, щоб плоди не стикалися.
  3. Залишіть хурму у морозильній камері на 5-6 годин, доки вона не буде добре заморожена.
  4. Витягніть із морозилки та залиште при кімнатній температурі до повного розморожування.

Mar 31, 2020

loading
×