Скільки білка в курці та індичці?

Для порівняння, в середньому (якщо скласти біле та червоне м'ясо птиці: філе без шкіри) в 100 г курки міститься 21 г білка, в індичці – 24 г.Dec 3, 2018

Зміст білка У середньому, в курці міститься 21 грама білка, а в індичку 24 грами. Білки потрібні нам для побудови м'язів, а м'язи не тільки виглядають красивішими, ніж жирові відкладення, але й допомагають худнути: чим більше вони розвинені, тим більше більше жиру спалюється при фізичному навантаженні.

За вмістом корисних для організму білків курка програє – в середньому в 100 г її м'яса міститься 21 грам білка, а в індичку – 24. Ще один показник – вміст триптофану, з якого людський організм виробляє серотонін.

Характеристики м'яса: індичка проти курки Калорійність разом зі шкірою: у індички нижче Небезпечний холестерин: індичка – близько 71 мг, курка – близько 84 мг. Присутність селену: індичку – 38%, в курці – 18%. Амінокислота триптофан для виробництва серотоніну, мелатоніну: концентрація в індичку – 219, в курці — 192.

loading
×