Скільки брати м'яса на людину на бешбармак?

– Щоб приготувати бешбармак смачний і по-багатому, враховуючи, що таки Новий рік, і застілля може затягнутися, із розрахунку на чотирьох людей треба взяти мінімум кілограма півтора м'яса та паличку години, – радить Максим Старченко.

М'ясо. Для бешбармака зазвичай закуповується м'якоть без кісток – 54 кілограми м'якоті. Тефтелі на кожного по 80 грамів – 24 кілограми, голубці – 15 кілограмів. Спиртні напої.

на один тютюн достатньо 700 грамів кази. Ця частина м'яса найчастіше буває нерівномірно покрита жиром. Попросіть продавця відрізати ту частину, яка вам більше підходить – більш менш жирну.

Середня добова доза для дітей, людей віком та жінок – від 50 до 100 грамів, а для чоловіків – від 150 до 200 грамів. Червоне м'ясо краще вживати у відвареному вигляді в обсязі 200–300 грамів на тиждень”, – порадила лікарка.

loading
×