Скільки часу готувати квашену капусту у мультиварці?

До овочів викладіть квашену капусту. Посоліть, поперчіть, додайте будь-які спеції на власний розсуд. Відмінно підійде приправа "Хмелі-сунелі". Перемішайте всі інгредієнти, тушкуйте у режимі "Випічка" із закритою кришкою півгодини.

Довести до кипіння. Вогонь зменшити до мінімального та готувати під кришкою до готовності. Для щей капусту варіть 15-20 хвилин (вона ще буде готуватися у блюді), а для начинки варіть капусту до повної готовності (приблизно 40 хвилин).

Його можна знімати лише після повного приготування капусти. На це йде від п'яти до семи днів. У цей період знімати гніт не можна, а можна лише тимчасово піднімати його та протикати капусту паличкою з дерева, щоб випустити зайвий газ. Після цього додаткову вагу слід повернути.

loading
×