Скільки часу готувати пангасіус у духовці?

7 хвилин Кожен шматочок риби необхідно обваляти в пшеничній борошні з додаванням спецій і викласти на розпечену сковороду. Обсмажувати пангасіуса потрібно по 5-7 хвилин з кожного боку до утворення на його поверхні золотистої скоринки.

У філе пангасіуса містяться вітаміни А, С, Е та вітаміни групи В, а також цінні амінокислоти. З великої різноманітності корисних мікроелементів найбільш відчутно присутність калію, натрію, заліза, кальцію, цинку та магнію.

Пангасіус – Прісноводний гігант Велика риба темно-сірого кольору із сріблястим черевцем та великою головою, оснащеною кладистими вусами, формою тіла нагадує акулу. Не випадково пангасіуса часто називають акулячий сом.

loading
×