Скільки часу готувати сирники?

Смажити сирники треба під кришкою, перевернувши за 7-10 хвилин. Готовність їх легко перевірити, проткнувши зубочисткою. Сирники можна запекти й у духовці, розігрітій до 180 градусів.

Якщо Перед тим, як викласти сирники на сковороду, добре розжарити олію. воно буде недостатньо гарячим – не вийде хрусткої скоринки, а тісто вбере в себе зайвий жир. Смажити найкраще на повільному вогні, щоб сирники добре пропеклися усередині і не підгоріли при цьому зовні.

Викласти сирники на добре розігріту сковороду з достатньою кількістю олії. між сирниками обов'язково має бути вільне місце. Смажте сирники на вогні нижче середнього до золотистої скоринки з обох боків. Смажити краще під кришкою.

loading
×