Скільки часу готувати заморожені манти?

Як варити манти в мантоварці У каструлі мантоварки закип'ятіть воду, встановіть яруси та накрийте кришкою. Готуйте охолоджені заготовки 35–40 хвилин, заморожені — 40-45 хвилин.06-Jun-2020

З замороженими мантами роблять так само, і розморожувати перед варінням їх не потрібно.

45 хвилин Готувати манти у мантяшниці слід 40-45 хвилин, відраховуючи час із моменту закипання води. Це, якщо вони не були заморожені. Для заморожених мантів слід додати близько п'яти хвилин для їхнього розморожування. На час приготування впливає і розмір мант, великі, природно, готуються дещо довше.

Скільки варити манти, підкаже розмір: середнім буде достатньо 35-40 хвилин, більшим – 45-50. Якщо готуєте заморожений продукт, час слід збільшити ще 10 хвилин.

loading
×