Скільки часу Коптиться оселедець?

достатньо 2-3 години. Якщо рибу було заморожено, то таку рибку краще залишити в холодильнику на 12 годин.

Для слабкого посолу достатньо витримати рибу в розсолі 24 години, для середнього – 36 годин. Пряніший розсіл вийде, якщо додати в нього 1 ч. ложку зерен коріандру, 10 горошин запашного перцю (можна потовкти їх у ступці), кілька бутончиків гвоздики, щіпку насіння кропу.

Копчення оселедця в домашніх умовах Коптим оселедець за допомогою димогенератора “холодним димом” протягом 8-10 годин. Ідеальна тріска для копчення: вільха,бук. Після копчення рибку треба підсушити на свіжому повітрі. (В ідеалі – ніч).

loading
×