Скільки часу можна пити куркуму?

Вживати куркуму найкраще в осінньо-зимовий період курсом не менше 1,5-2 місяців (Ефект накопичувальний). Причому краще робити це в першій половині дня, з їжею або після їжі, але не натще! Mar 13, 2021

Якщо регулярно вживати куркумін, можна, можливо знизити ризик та призупинити розвиток різних хвороб печінки. Це стосується неалкогольного гепатозу, куркума у цьому випадку уповільнює накопичення жиру. А також приправа допомагає при фіброзі та цирозі печінки.

Куркума чинить на організм сильний вплив, який можна порівняти з впливом лікарських засобів. Тому безконтрольне вживання спеції може завдати шкоди організму. Допустимою нормою споживання вважається п'ять грамів продукту на день.

Є дані, що регулярне вживання куркуміну знижує ризик та зупиняє розвиток різних хвороб печінки. Це стосується неалкогольної жирової хвороби печінки (куркума ще й уповільнює накопичення жиру в цьому органі), фіброзу, цироз.

loading
×