Скільки часу можна зберігати коржі для сметанника?

– без холодильника, при кімнатній температурі, бісквіт слід зберігати близько 3 днів; – Зберігання в холодильнику при температурі + 4 ° С – не більше 5 днів; – бісквітний торт, залежно від начинки, може зберігатися близько 3 днів. Зберігати бісквіт після випічки можна також у морозилці.

Коржі можна випекти і за тиждень, головне правильно зберігати. Або закрити їх у пакети (охолоні). Або як я почала робити часто, остигли коржі загорнути у плівку та покласти в холодильник. Перед застосуванням розкрити плівку та дістати коржі.

Якщо є місце з температурними показниками не нижче, ніж +4 °С, то бісквіт спокійно може зберігатися і там. За таких умов придатність бісквітних коржів становитиме 5 днів.

loading
×