Скільки часу можна зберігати у морозилці продукти?

Не перевищуйте рекомендовані терміни зберігання м'ясо (залежно від типу) – від 3 до 6 місяців; овочі – від 6 до 12 місяців; фрукти – від 8 до 12 місяців; готові страви – до 3 місяців.

* До -6 градусів за Цельсієм – до 2 тижнів. ** До -12 градусів за Цельсієм – до 1 місяця. *** До -18 градусів за Цельсієм – до 3 місяців. **** Нижче -18 градусів за Цельсієм – до 1 року.

Не можна зберігати кавун, огірки, цитрусові, салат та інші овочі та фрукти, які містять багато води.Овочі та фрукти

  • спаржу;
  • зелений горошок;
  • солодкий перець;
  • цвітну капусту;
  • помідори;
  • кабачки та цукіні;
  • морква.
loading
×