Скільки часу пасерувати цибулю?

Пасерована цибуля приготувати дуже просто: цибулину необхідно очистити нарізати довільно, нагріти на сковороді невелику кількість олії, додати цибуля і обсмажувати на середньому вогні протягом трьох – п'яти хвилин помішуючи. Коли цибуля стане прозорим – він готовий.

Щоб перешкодити цьому, нарізаний цибуля і коріння нагрівають у неглибокому широкому посуді шаром не більше 5-6 см з невеликою (15-20% від їх ваги) кількістю жиру. Для рівномірності нагрівання, а також для того, щоб кожен шматочок був постійно покритий жиром, овочі періодично перемішують.

Але якщо все узагальнити та усереднити, то при жарінні цибулі на сковороді знадобиться близько 5-10 хвилин до приємного рум'янцю. Весь цей час цибулька потрібно помішувати, самі шматочки повинні бути тонкими. Звичайно, процес смаження цибулі передбачає додавання олії (рослинного або вершкового).

loading
×