Скільки часу перетравлюється м'ясо яловичини?
Червоне м'ясо (яловичина, свинина, баранина) також багате на білок, проте засвоюється всього на 50-60% від загальної маси продукту. Воно вважається важким і перетравлюється від 5 до 7 годин.26 Oct 2021
3-4 години – Курка і яловичина (відварена), житній хліб, яблука, морква, редиска, шпинат, огірки, смажена картопля, шинка. 4-5 годин – боби (квасоля, горох), дичину, оселедець, смажене м'ясо.
Найтугоплавкіший, за словами фахівця, важкий для людського шлунка жир – гусячий. Після гусака у плані тяжкості засвоєння йдуть качка, жирна баранина, свинина.
Крольчатина Тушка кролика містить до 85% м'яса, яке засвоюється нашим організмом майже 90 %. Для порівняння: цей показник у яловичини та свинини значно нижчий. У складі м'яса кролика менше «баласту» – сухожиль і кісток.