Скільки часу потрібно гасити заморожені печериці?

Час приготування, який виставляється на пачках з замороженими печерицямивважають, виходячи з розмірів нарізки. Найдовше готувати цілі печериці -15-20 хвилин, велика нарізка – 10-15 хвилин, дрібна та тонка нарізка – 7-8 хвилин.

Крупно нарізані гриби смажаться 15–18 хвилин, платівки та середні шматочки – 10 хвилин або трохи довше, а дрібним шматочкам вистачить і 5 хвилин. Але краще орієнтуватися на власний смак.

Гриби перед кулінарною обробкою розморожувати ні в якому разі не потрібно! Втрачаючи вологу, вони втрачають свою структуру та смакові якості, тому етап розморожування із технології приготування грибів ми виключаємо.

loading
×