Скільки часу потрібно коптити коропа?

Для пікантності смаку можна додати лавровий лист та запашний перець. Просолювати потрібно в холодному місці (холодильнику, льоху). Коптити коропа гарячим способом можна через 1-3 доби.Jan 30, 2019

Короп гарячого копчення у домашніх умовах готується за кілька годин. Для приготування його способом холодного копчення знадобиться від 2 до 6 днів.

Час залежить від величини тушок. копчення становить у середньому від 10-15 хвилин до 1:00.

3 години Зазвичай продукти коптять у коптильні гарячого копчення 1-3 години (Час готування залежить від типу продукту та особливостей коптильні). Температура диму в коптильні становить 60-80 градусів Цельсія, якщо використовуються продукти після часткового приготування варінням, або 80-100 градусів, якщо використовуються сирі продукти.

loading
×