Скільки часу потрібно на карбонізацію пива?

Найчастіше процес природної карбонізації в домашніх умовах займає від 7 до 14 днів. Після цього пляшки можна відкривати, розливати напій по кружках і насолоджуватися.

пшеничне пиво: 2 тижні, дозріває найшвидше пиво світлих сортів: 1 місяць пиво темних та міцних сортів: 2,5-3 місяці

Час бродіння пива у домашніх умовах становить 7-14 днів, після чого його перекачують методом сифонування з осаду в стерильні пляшки та кегі. У кожну ємність для дображивания пива додають 6-9 г/л цукрів, наповнюють на 4/5 обсягу та закупорюють. Починається вторинне бродіння та дозрівання пива.

Процес карбонізації Найкраще розлити напій у пляшки і додавати розчин декстрози великим шприцом з об'ємом в 200 мл. Після цього пляшки заливаються пивом догори та щільно закриваються.

loading
×