Скільки часу потрібно набухання манки?

І залиште сирну масу на 15-20 хвилин для набухання манки.12-Nov-2020

У гарячу воду всипати манку тонкою цівкою і весь час помішувати кашу. Варити 2 хвилини після закипання. У гарячу кашу додати олію. Якщо манка здається рідкою – потрібно залишити під кришкою на 7 хвилин і вона розбухне.

Залишаємо манку щоб вона розмокла щонайменше на 30-40 хвилин. А найкраще години на 2. Коли манка вже трохи розмокла, можна приступити до приготування тіста.

Багато хто засинає манку в киплячу рідину. Однак таким чином не кожен зможе з першого разу досягти ідеального результату. Тому краще покласти крупу в холодну рідину і не розмішуючи залишити на 10-15 хвилин. Крупиці набухнуть і не склеюватимуться, а значить, каша звариться без грудочок.

loading
×