Скільки часу потрібно смажити куряче філе?

Куряче філе, нарізане шматочками, слідує смажити 15-20 хвилин на середньому вогні. Якщо шматочки мають товщину понад 1,5 см, то після обсмажування слід швидко загорнути у фольгу і залишити на 10 хвилин.

Розріжте курку Зсередини воно має бути рівномірно білим. Рожевато курятині потрібно ще час на приготування. Крім того, якщо готову курку почати різати або проткнути вилкою, ножем або зубочисткою, з неї виділятиметься прозорий сік. Якщо курка не дійшла, сік буде рожевим, тобто кров'янистим.

У сковороді розігріти олію і викласти шматочки курячого філе у пануванні так, щоб шматочки не торкалися один одного (якщо все філе не поміститься відразу на сковороді, краще посмажити його в два прийоми, так куряче м'ясо вийде з хрусткою скоринкою зовні, що нам і потрібно).

loading
×