Скільки часу потрібно солити червону рибу?

Процес посолу займає мінімум 12 годин, але найкращий результат буде за добу. Якщо тримати рибу під сіллю довше, швидше за все, вона вийде пересоленою. Сіль, до речі, краще використовувати велику: дрібна кухонна швидше годиться на столі, щоб довести до смаку готову страву.Feb 11, 2020

Тушки або філе риби пересипаються сіллю або сіллю з додаванням спецій, складаються в скляний або емальований посуд і відправляються під гніт. Риба просолюється у холодному місці (льоху або холодильнику) у власному соку від 2 до 8 днів.

Дрібна риба готова до використання через 2-3 дні, середня – через 5-10, потрошена велика – через 3-6, велика пластована – через 7-10 днів. Як на практиці дізнатися чи просолилася риба? Критерієм готовності вважатимуться " дублювання " риби – вона стає твердою та погано згинається.

Скільки солити червону рибу Якщо ви хочете знати, як засолити червону рибу швидко, відповімо: наріжте її на порційні шматочки. Також слід знати, що сто слабосолона червона риба вийде всього за 8-10 годин, але краще посолити добу-дві, а то й три залежно від розміру шматків.

loading
×