Скільки часу потрібно солити скумбрію?

Якщо хочете швидко засолити скумбрію, вибирайте рецепти, в яких фігурують шматочки або філе. Цілий рибині, щоб просолитися, потрібно 2-3 дні, порізаної – 12-18 годин. Під час використання оцту час посолу можна скоротити. Охолоджуйте розсіл перед заливкою.Jun 28, 2018

Скільки за часом потрібно солити рибу – способи посолу солі – 200 гр на 1 кг риби. Час посолу – 10-11 днів.

Змішаємо сіль та цукор. Рибу ретельно натираємо цією сумішшю, насипаємо всередину. Укладаємо у відповідний посуд, посипаємо перцем, цілим коріандром, кладемо лавровий лист і відправляємо в холодильник на добу. Через добу дістаємо, промиваємо від солі, обсушуємо тушки та нарізаємо на порційні шматочки.

Будинки, без солоної рідини, в цілому неочищеному вигляді, у холодильнику скумбрія буде придатною для вживання 1 добу. Розрізана на шматочки риба у розсолі (який можна, можливо ще замінити пряною олією) може зберігатися до 5 діб.

loading
×