Скільки часу потрібно варити брокколі?

Кидайте овочі не в холодну, а в киплячу воду. Воду попередньо потрібно посолити, це дуже важливо – сіль допоможе зберегти у капусті хлорофіл. Варити брокколі потрібно не більше трьох хвилин, а потім вийняти і покласти у холодну воду з льодом. Лід потрібен для того, щоб овоч зберіг колір.

Як визначити стиглість броколі

  1. Розмір голівки. Її діаметр – 10 см або більше. …
  2. Колір. З настанням зрілості відтінок із світлого стає темно-зеленим. …
  3. Від появи сходів до технічної стиглості проходить у середньому 2 місяці. …
  4. До перших заморозків броколі можна спокійно залишати на грядках, але з пізніше.

Як приготувати капусту броколі до варіння Заморожену броколі одразу варять. Розморожувати та мити Качани не варто, оскільки овоч стане м'яким, втратить форму та смак. Перед варінням Попередньо очистіть суцвіття від шматочків льоду та снігу, які накопичилися на продукті в морозилці.

loading
×