Скільки часу потрібно варити легені?

Не забувайте видаляти піну з поверхні. Щоб легеня не спливало під час приготування, в каструлю можна покласти кришку меншого діаметра ручкою вниз, а зверху притиснути невеликим вантажем. Ціле або розрізане навпіл легко приготується приблизно за 1,5-2 години, а нарізане шматочками – за годину.Jun 27, 2020

Щоб легке не випливало під час відварювання, можна покласти в каструлю кришку меншого діаметру і злегка придавити її вантажем. Порізане на середні шматочки легке варитиметься приблизно годину, а ціле або половинки — від 1,5 до 2 годин.

Як варити свинячу легеню покрокова інструкція з фото Видалити з легкого залишки трахеї та добре промити. Нарізати легке на шматки викласти в каструлю з водою. Довести до кипіння і зняти піну (можна злити першу воду та помістити легке у свіжу воду). Додати очищену цибулину, лавровий лист.

Легке також є одним із важливих компонентів у виробництві ліверної ковбаси. Повноцінних білків у легкому небагато, і засвоюються вони гірше за білки м'яса. Однак у яловичій легені міститься велика кількість вітамінів С, РР, В1 та В2, калію, фосфору, натрію та магнію, а також мікроелементи – залізо та йод.

loading
×