Скільки часу потрібно варити м'ясо для супу?

Середній час відварювання м'яса варіюється від 30 хвилин до 3 годин. Це залежить від виду м'яса, від його «віку» та від розміру шматків. Більші шматки свинини, яловичини або птиці потребують більш тривалого приготування.

М'ясо вариться близько 2-2,5 годин, якщо його не розморозити – час збільшується. Щоб приготуватись швидше, поріжте яловичину на невеликі шматочки однакового розміру. Щоб переконатися, що яловичина зварилася, дістаньте її з бульйону і проткніть вилкою чи ножем.

М'ясо – суцільний холестерин Відповідно, чим довше варите, тим жорсткішим і сухішим стає продукт. Плюс до всього руйнуються вітаміни і поживні речовини, що містяться в м'ясі. А якщо ще ви варили м'ясо на кістках (що не рекомендується), приготуйтеся отримати неабияку порцію холестерину.

loading
×