Скільки часу потрібно варити пиво?

Варіння однієї партії пива займає 8-10 годин.

На 2 ящики пішов один робочий день: 4 години варили основу, 1 годину переливали, ще 3 години розливали по пляшках. Але пиво готувалася довше: з початку варіння до першого ковтка минуло два місяці. У статті я розповім, як зварити вдома дві скриньки пива і скільки це варто.

Пиво Хмільне

  1. Цукор, хміль та солод залити окропом та варити протягом години.
  2. Додати води до початкового об'єму (9 л) та ввести дріжджі.
  3. Залишити рідину на 3 дні у закритому посуді при температурі 18-20 градусів.
  4. Процідити, розлити по пляшках, закупорити, закріпити пробки дротом і зберігати тиждень у холодному місці.

Jun 11, 2015

loading
×