Скільки часу потрібно варити тушку кальмара?

Дочекайтеся, поки кипіння, що перервалося, відновиться, і засікіть 1,5–2,5 хвилини. Варіть кальмарів при бурхливому кипінні, не накриваючи кришкою. Після закінчення зазначеного часу каструлю потрібно зняти з вогню та закрити кришкою. Дайте кальмарам охолонути протягом 10-15 хвилин.

А тепер ми розповімо, як правильно відварити заморожені кальмари без розморожування: потрібно просто опустити в киплячу воду на одну хвилину, вимкнути вогонь, а потім потримати у воді ще 3-4 хвилини.

Час варіння кальмарів до готовності складає від 1,5 до 2,5-3 хвилин, в залежності від способу їхнього приготування. Перший варіант варіння кальмарів – Заливаємо холодну воду в каструлю, кладемо в неї очищені кальмари та ставимо на вогонь середньої потужності. У нагріту воду можна додати|добавляти| трохи солі (за бажанням).

loading
×