Скільки часу потрібно запікати м'ясо у духовці?

Як визначити час приготування м'яса?

Ступінь прожарюванняПовне прожарюванняЗ кров'ю
Яловичина20 хв10 хвилин
Бараніна20 хв10 хвилин
Свинина20-30 хвне можна!

Скільки варити м'ясо – таблиця

Вид м'ясаЧас відварювання
Яловичина60 – 90 хвилин
Телятина30 – 60 хвилин
Свинина40 – 80 хвилин
Бараніна1 – 2 години

•Jan 4, 2022

Пам'ятка із запікання м'яса

Назва продуктуТемпература запікання, °СЧас приготування, хвилин
Яловичина та телятина (цілісним шматком, 1 кг)200120
Яловичина (нарізка)18060
Котлети18030
Баранина (цілісним шматком, 1 кг)18090

•Aug 19, 2021

loading
×