Скільки часу потрібно запікати яблука?

Головне питання у приготуванні цієї страви: скільки хвилин запікати яблука в духовці? Однозначної відповіді немає, оскільки час запікання залежить від сорту яблук. Але в середньому потрібно 20-30 хвилин за температури 200 градусів.

У печеному яблуку пектин залишається, він не руйнується, та до того ж в обробленому вигляді він засвоюється краще. Звичайно, деякі вітаміни та мінерали під впливом температури руйнуються, але ми отримуємо велику користь для кишечника.

Очищені від шкірки печені плоди є відмінним лікувальним засобом при хронічному панкреатиті, холециститі, захворюваннях кишечника. Крім того, дивовижний продукт здатний відновлювати функціонування органів травлення після операцій на черевній порожнині.

loading
×