Скільки часу смажити гомілка на багатті?

Час смаження курячих ніжок залежить від їхнього розміру. Для приготовлення гомілок невеликого розміру потрібно 20-25 хвилин. Ніжки середнього розміру необхідно смажити 25-30 хвилин. Великі за розміром гомілки готуються 30-40 хвилин.

Курячі ніжки на решітці готуються в середньому близько 20 хвилин, особливо якщо вони добре промариновані. Крильця на вугіллі, що добре набрали жар, приготуються ще швидше – їм буде достатньо і 15 хвилин. Дещо довше на багатті готуються курячі стегна. Щоб вони повністю просмажилися, може знадобитися близько 25 хвилин.

Гомілки рівномірно розподілити по поверхні та відправити у розігріту духовку до 180 градусів. Крок 11. Час запікання може змінюватись від 20 до 40 хвилин.

loading
×