Скільки часу смажити серце?

30 хвилин Час смаження цілих курячих сердець на сковороді становить 30 хвилин. Для нарізаних сердець потрібно 15-20 хвилин, зовсім небагато за часом. У процесі приготування субпродукт зменшується у вазі 30-40%.

На великому вогні доведіть до кипіння. Зніміть піну з поверхні, зменште вогонь до мінімального та варіть під кришкою півгодини. Після видаліть рідину, знову залийте воду і продовжуйте готувати. Варіть яловиче серце ще 1,5-2 години або довше, за цей час ще двічі-тричі змініть воду в каструлі.

Залити серце гарячим бульйоном чи водою. Сковороду накрити кришкою та гасити на слабкому вогні протягом 2-3 годин (залежно від віку тварини).

loading
×