Скільки часу стабілізується ганаш?
Накриваємо плівкою в контакт і забираємо в холодильник на 1-2 години. Час застигання залежить від якості шоколаду, чим воно краще, тим швидше схопиться. За цей час крем стабілізується та стане дуже щільним. Сміливо можна приступати до вирівнювання тортів, прикраси капкейків або використовувати його як начинку.01-Aug-2017
Мішок закручуємо (можна перев'язати резиночкою або затискачем для молочних пакетів). Заберіть його в холодильник. Там він пристойно застигне за 3-4 години, ідеально потримати ніч.
Технологія приготування:
- Вершки і масло|мастило| покласти в сотейник.
- Розігріти до розчинення та змішування інгредієнтів. …
- Шоколад скласти у металеву миску.
- Залити його вершково-масляною сумішшю.
- Розмішати інгредієнти віночком до отримання однорідної емульсії.
- Прибрати в морозилку на 2-3 години для стабілізації.
Після стабілізації дати час крему відтанути. Збивати крем ручним міксером безпосередньо перед використанням до стану, коли він стане добре тримати форму. Тут важливо використовувати насадку в два віночки. Планетарний міксер може перезбити крем чи навпаки.