Скільки часу сушити шипшину?

Сушіння ягід шипшини на відкритому повітрі На нього піде близько місяця. Все тому, що шкірка плодів шипшини досить щільна і довго випаровує вологу.Mar 24, 2021

Для засушування в духовці застеліть решітку або лист папером для запікання. Рівним шаром викладіть ягоди. Увімкніть духовку на 50 градусів та залиште шипшина сушитися на 2-3 години.

Визначити готовність ягід можна за насиченим кольором, також шкірка повинна бути пружною. Важливо! Не можна пересушувати ягоди, інакше вони втратять усі корисні властивості та розсипатимуться.

Шипшина не можна сушити на сонці, інакше вітамін З просто зруйнуватися. Тому для збереження Усе вітамінів і мікроелементів найкраще підійде сушарка Ізідрі, яка якісно та швидко висушить корисні плоди, повністю зберігаючи всю їхню користь.

loading
×