Скільки часу треба варити нирки?

Перед варінням яловичі нирки необхідно вимочити у холодній воді протягом 2-3 годин. Потім нирки потрібно довести 2 рази до кипіння (щоразу воду слід змінити, а нирки промити). Залити нирки водою втретє і варити до готовності близько 1:00.

Спосіб приготування свинячих бруньок без запаху Наливаємо в каструлю 4 літри води, доводимо до кипіння, кидаємо нирки у киплячу воду. Доводимо до кипіння, варимо 3 хвилини, зливаємо воду, відкидаємо на друшляк, ретельно промиваємо гарячою водою. Для варіння можна взяти дві великі каструлі, так процес буде йти швидше.

Солити нирки потрібно лише після останньої зміни води. Варять нирки близько 1:00. Після такої обробки нирки можна смажити, запікати, тушкувати, використовувати для приготування перших страв, закусок та підлив.

loading
×