Скільки часу треба відважувати сметану?

Відставте сметану у підвішеному вигляді годин на 10 або на ніч. Ось що в результаті вийде – сироватка скла, сметана стала густою. З такої сметани виходить чудовий крем для медовика – достатньо збити її з цукром або цукровою пудрою.27-Apr-2018

Сметану викласти в марлю, складену в 4-6 шарів і підвісити, щоб стекла зайва сироватка. Залишити на кілька годин, краще на ніч. Ось що виходить: Ніжна кремова консистенція чудово тримає форму.

Беремо сметану 20-25% жирності.

  1. Дістаємо глибоку миску. …
  2. Беремо марлю і складаємо її в 4 шари.
  3. Кладемо її в сито.
  4. Виливаємо на марлю нашу сметану.
  5. Зав'язуємо марлю в вузлик так, щоб вся сметана залишилася всередині. …
  6. Забираємо в холодильник на 12 годин.

Щоб цього не сталося, ділюся з вами основним секретом. По-перше: на кілька годин, а найкраще на ніч, відкинути сметану на марлю, марлю покласти на сито, сито поставити будь-яку миску. Зайва рідина стіче або вбере марля. По-друге: замість цукру спробуйте використовувати цукрову пудру.

loading
×