Скільки часу варити гарбуз кубиками?

У каструлі закип'ятіть воду: рідини потрібно вдвічі більше, ніж овочі. Викладіть гарбуз у окріп, посоліть до смаку і варіть під кришкою на невеликому вогні приблизно 20 хвилинпоки шматочки не стануть м'якими. May 23, 2020

Середній час відварювання гарбуза у каструлі становить від 20 до 30 хвилин.

Якщо ви готуєте товстокору велику гарбуз, шкірка якої дуже тверда, попередньо відваріть кірки приблизно 30-40 хв. на середньому вогні. Потім використовуйте їх у супах або приправте олією, сіллю та прянощами.

Варений гарбуз знижує ризик виникнення захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, допомагає відновлювати нормальний стан організму при нефриті та пилонефриті, хворобах печінки, запаленнях сечового міхура, атеросклерозі, при безсонні та неврозах.

loading
×