Скільки часу варити шпинат?

Промити шпинат під проточною водою. Опустити в киплячу підсолену воду (500 мл) підготовлений шпинат і нехай вариться 3-4 хвилини на маленькому вогні. Воду злити. Шпинат готовий.

Який шпинат корисніший: сирий або приготовлений Те саме вірно і щодо B9: свіжий шпинат забезпечує 49% добової норми, а підготовлений шпинат – Тільки 38%. Однак підготовлений шпинат містить трохи більше вітамінів А, В6, К та рибофлавіну.

Вони здатні викликати гельмінтоз та аскаридоз. Саме тому дуже важлива обробка зелені: рослини слід промивати проточною водою чи навіть обдавати окропом, якщо їх вживатиме в їжу дитина. "Не треба їсти зелень величезними пучками, найкраще дослухатися свого організму, якщо він налаштований.

loading
×