Скільки часу вариться корюшка?

Скільки варити рибу

  1. Мінтай та Скумбрія варяться від 5 до 10 хвилин після закипання води
  2. Мойва та Зубатка варяться протягом 10 або 12 хвилин
  3. Форель, Горбуша та Судак готуються від 10 до 15 хвилин
  4. Оселедець, Тріску, Камбалу та Стерлядь потрібно варити приблизно 15-20 хвилин
  5. Щуку варять 20-25 хвилин після закипання води

Смак специфічний (як і запах – вона виразно пахне огірками). При цьому м'ясо її ніжне, м'які кісточки – саме за це улюблена. корюшка в Санкт-Петербурзі. Для людини цей продукт дуже корисний. Він містить безліч необхідних мінералів, вітамінів та легкозасвоюваний білок.

Сибірська корюшка живе до 9-12 років і досягає розмірів до 30-35 см довжини та 350 г ваги.

loading
×