Скільки часу Веліться гусак?

Залишити у горизонтальному положенні зневоднюватись на 7 днів. Після закінчення заданого терміну промити у проточній воді від солі та просушити паперовим рушником. Вивісити висушуватися на протяг в холодному місці, або в холодильник місяця на 2. Після закінчення терміну у вас буде чудовий в'ялений продукт.

Натріть тушку сіллю (1 чайна ложка на кожен кілограм ваги) та улюбленими спеціями зовні та всередині. Оберніть птицю харчовою плівкою та приберіть у холодильник на 8–10 годин. Замочіть тушку в воді з яблучним оцтом чи лимонним соком (1 чайна ложка на літр). Ви тримаєте гусака у цьому розчині у прохолодному місці 5-6 годин.

Гусятина – відмінне джерело протеїнів, вона багата на вітаміни А, С і групи В, а також мінерали (селен, цинк, магній, залізо, кальцій та багато інших). Крім того, вона містить незамінні амінокислоти. Придбати в'яленого гусака можна в інтернет-магазині Snacker.

loading
×