Скільки часу зберігається копчена риба у вакуумній упаковці?

Але для збереження смаку та інших властивостей треба дотримуватись умов підготовки, використовувати пергамент або фольгу для захисту. Якщо тушка або нарізка знаходиться в вакуумної упаковки, Розкривати її рекомендується безпосередньо перед вживанням. Це продовжить час зберігання та ніжну консистенцію м'яса.

Вакуумна упаковка охолодженої риби і морепродуктів Найбільш простим способом досягнення поставленого завдання є упаковка у вакуумні пакети. Така упаковка забезпечить терміни зберігання до 5-7 діб при температурі 0, +2 °С.

Допускається поміщати продукт у морозильник. Але слід пам'ятати, що після відтавання він може трохи змінити смак. При температурі -18 градусів рибу холодного копчення тримають до 60 діб, а гарячого – до 30 діб. Якщо знизити температуру в камері до -35 градусів, термін зберігання збільшиться до 2 місяців.

loading
×