Скільки чистої глюкози у цукрі?

Виробництво загального цукру Загальний цукор може містити значну кількість мальтози (DE<20), бути практично чистою глюкозою (95-99 %), а також містити певний відсоток фруктози.

Сахароза, яку ми знаємо як тростинний цукор, – це дисахарид, що складається з однієї молекули. глюкози та однієї молекули фруктози.

з 1 кг глюкози 0,647 л АС, а з 1 кг цукрози 0,682 л АС. Практичний вихід десь 0,9 від теоретичного, тоді: 583 л. Приблизно те саме.

Сахароза складається з двох простих цукрів – фруктози та глюкози. Глюкоза зустрічається у фруктах та овочах, ягодах, меді та суцвіттях рослин. Глюкозу також називають виноградним цукром, оскільки у винограді вона міститься у великій кількості.

loading
×