Скільки цибулі потрібно класти у суп?

Додавати обсмажені інгредієнти в суп потрібно наприкінці його приготування. Така рекомендація пояснюється просто: цибуля і морква вже досягла потрібного ступеня готовності після обсмажування на сковороді.

Цибуля можна взяти білий, а можна рожевий солодкий цибуля. Іноді можна змішати два сорти – немає золотого стандарту. Французька кухня припускає політ фантазії, як у випадку з цим рецептом — замість яловичого тут курячий бульйон.

Але кухарі рекомендують людям додавати цілу цибулину в бульйони, тому що вона здатна вбирати в себе шкідливі речовини. З'їдати її після цього небезпечно. Цибуля має безліч корисних властивостей, через що його варто включити у свій щоденний раціон.

loading
×